Recipe image

Aztécká polévka s opečenými nudlemi

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 87,77
Náklady na 1 porci* : 8.78
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

0.00 Kč
Food Cost: ...
Recipe image

Ingredience

Název Cena Množství %FC ingredience Hodnota
Cibule, červená

Cena

29.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

4.77%

Hodnota

4,19 Kč
Olej

Cena

29.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.66%

Hodnota

0,58 Kč
Knorr Tomato Pronto 2 kg

Cena

181.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

24.75%

Hodnota

21,72 Kč
Voda

Cena

0.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Mrkev, čerstvá

Cena

18.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

2.59%

Hodnota

2,27 Kč
Knorr Rajčatový protlak 4,5 kg

Cena

107.11 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

7.33%

Hodnota

6,43 Kč
Pšeničná tortilla

Cena

38.70 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

17.64%

Hodnota

15,48 Kč
Celer řapíkatý

Cena

133.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

24.25%

Hodnota

21,28 Kč
Knorr Hovězí bujón 0,9 kg

Cena

395.56 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

18.02%

Hodnota

15,82 Kč
/
kg*
* Množství je uvedeno pro 10 porcí
Celkové náklady na ingredience: 87,77
Náklady na 1 porci*: 8.78
Součet složek jedné porce: 306,00 g

Příprava

1Polévka

  • Mrkev, celer a cibuli nakrájejte na proužky a orestujte na oleji spolu srajčatovým protlakem.
  • Dále směs zalijte vodou, přidejte bujón a Tomato Pronto.
  • Uvařte polévku do měkka.

2Podávání

  • Tortilly nakrájejte na proužky a opečte na suché pánvi a přidejte je navrh polévky při podávání

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.