Cizrnu namočte do studené vody na 24 hodin. Potom ji sceďte, opláchněte a umelte v mlýnku spolu s cibulí.
Přidejte rozmělněný česnek, drobně nakrájenou petrželovou nať, koriandr, sodu a koření. Citronovou kůru nastrouhejte na struhadle. Vše dobře promíchejte, utvořte kuličky velikosti vlašského ořechu.
Kuličky obalte v kukuřičné mouce a smažte v hlubokém tuku.
Omáčka
Utřený, nebo rozmixovaný česnek smíchejte s jogurtem a majonézou. Přidejte nakrájenou petrželovou nať a koriandr.
Salát
Podávejte s grilovaným chlebem pita a zeleninovým salátem.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.