Recipe image

Vegetariánský burger z červenýh fazolí

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 289,14
Náklady na 1 porci* : 28.91
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

0.00 Kč
Food Cost: ...
Recipe image

Ingredience

Název Cena Množství %FC ingredience Hodnota
Cibule, červená

Cena

29.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

1.03%

Hodnota

2,99 Kč
Vejce

Cena

2.69 Kč

Množství

Ks

%FC ingredience

1.86%

Hodnota

5,38 Kč
Rajčata

Cena

35.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

4.97%

Hodnota

14,36 Kč
Červené fazole (scezené)

Cena

51.60 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

17.85%

Hodnota

51,60 Kč
Strouhanka

Cena

24.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.17%

Hodnota

0,50 Kč
Čerstvý koriandr

Cena

149.50 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Hellmann´s Majonéza Decorative 3 l

Cena

104.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

10.79%

Hodnota

31,20 Kč
Olej na smažení

Cena

0.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Paprika červená

Cena

45.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

6.35%

Hodnota

18,36 Kč
Citrón

Cena

45.80 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Římský kmín

Cena

340.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Bylinky

Cena

240.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
česnek - stroužky

Cena

1.00 Kč

Množství

Ks

%FC ingredience

1.38%

Hodnota

4,00 Kč
Sůl, pepř

Cena

0.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Chipsy nachos

Cena

343.75 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

23.78%

Hodnota

68,75 Kč
Žemle na burger

Cena

9.20 Kč

Množství

kus

%FC ingredience

31.82%

Hodnota

92,00 Kč
/
kg*
* Množství je uvedeno pro 10 porcí
Celkové náklady na ingredience: 289,14
Náklady na 1 porci*: 28.91
Součet složek jedné porce: 1842,00 g

Příprava

1Fazolový burger

  • Okapané fazole umixujte, snažte se, aby nezůstaly kousky fazolí.
  • Přidejte vejce, červenou cibuli a papriky nakrájené na drobné kostičky
  • Ochuťte česnekem, římským kmínem, solí a pepřem.
  • Na konec přidejte strouhanku, vše pečlivě promíchejte.
  • Utvořte 10 stejných burgerů a osmažte je.

2Citronově-bylinková omáčka

  • Ostrouhejte kůru zumytého citronu a vymačkejte šťávu.
  • Majonézu promíchejte scitronovou kůrou, přidejte pokrájený koriandr a několik kapek šťávy zcitronu tak, aby omáčka nebyla příliš řídká.

3Podávání

  • Žemle opečte.
  • Položte na půlku žemle teplý burger zfazolí, plátky rajčat, pomažte omáčkou a přikryjte druhou půlkou žemle.
  • Podávejte schipsy nachos, kouskem citronu a bylinami.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.