Recipe image

Vegetariánský burger z červenýh fazolí

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Fazolový burger

  • Okapané fazole umixujte, snažte se, aby nezůstaly kousky fazolí.
  • Přidejte vejce, červenou cibuli a papriky nakrájené na drobné kostičky
  • Ochuťte česnekem, římským kmínem, solí a pepřem.
  • Na konec přidejte strouhanku, vše pečlivě promíchejte.
  • Utvořte 10 stejných burgerů a osmažte je.

Citronově-bylinková omáčka

  • Ostrouhejte kůru zumytého citronu a vymačkejte šťávu.
  • Majonézu promíchejte scitronovou kůrou, přidejte pokrájený koriandr a několik kapek šťávy zcitronu tak, aby omáčka nebyla příliš řídká.

Podávání

  • Žemle opečte.
  • Položte na půlku žemle teplý burger zfazolí, plátky rajčat, pomažte omáčkou a přikryjte druhou půlkou žemle.
  • Podávejte schipsy nachos, kouskem citronu a bylinami.