Okapané fazole umixujte, snažte se, aby nezůstaly kousky fazolí.
Přidejte vejce, červenou cibuli a papriky nakrájené na drobné kostičky
Ochuťte česnekem, římským kmínem, solí a pepřem.
Na konec přidejte strouhanku, vše pečlivě promíchejte.
Utvořte 10 stejných burgerů a osmažte je.
Citronově-bylinková omáčka
Ostrouhejte kůru zumytého citronu a vymačkejte šťávu.
Majonézu promíchejte scitronovou kůrou, přidejte pokrájený koriandr a několik kapek šťávy zcitronu tak, aby omáčka nebyla příliš řídká.
Podávání
Žemle opečte.
Položte na půlku žemle teplý burger zfazolí, plátky rajčat, pomažte omáčkou a přikryjte druhou půlkou žemle.
Podávejte schipsy nachos, kouskem citronu a bylinami.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.