Recipe image

Králík Cacciatore

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Králík

  • Králičí maso nakrájejte na 20 částí, potřete směsí Delikat, odstavte na 2 hodiny a nechte marinovat.
  • Na oleji orestujte maso a přeložte ho do velkého hrnce, olej slijte z pánve.

Omáčka

  • Cibuli, celer a mrkev nakrájejte na velké kousky.
  • Na pánev od restování králíka dejte máslo, dále přidejte cibuli a česnek nakrájený na plátky a nakrájenou zeleninu, chvíli restujte, vlijte víno, promíchejte a vše vložte do hrnce ke králíkovi.
  • Dále přidejte šalvěj, rajčata Pelati,Essenci a polovinu vody, poduste.
  • Hříbky nakrájejte na kousky a přidejte ke králíkovi, vlijte zbytek vody, dochuťte pepřem a solí.
  • Duste do měkka, pomocí vody upravujte konzistenci. Nakonec přidejte posekanou petrželovou nať.