Králičí maso nakrájejte na 20 částí, potřete směsí Delikat, odstavte na 2 hodiny a nechte marinovat.
Na oleji orestujte maso a přeložte ho do velkého hrnce, olej slijte z pánve.
Omáčka
Cibuli, celer a mrkev nakrájejte na velké kousky.
Na pánev od restování králíka dejte máslo, dále přidejte cibuli a česnek nakrájený na plátky a nakrájenou zeleninu, chvíli restujte, vlijte víno, promíchejte a vše vložte do hrnce ke králíkovi.
Dále přidejte šalvěj, rajčata Pelati,Essenci a polovinu vody, poduste.
Hříbky nakrájejte na kousky a přidejte ke králíkovi, vlijte zbytek vody, dochuťte pepřem a solí.
Duste do měkka, pomocí vody upravujte konzistenci. Nakonec přidejte posekanou petrželovou nať.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.