Kuřecí maso nakrájejte na plátky, potřete česnekem a okořeňte 1 lžičkou kořenící směsi Garam Masala.
Řapíkatý celer a cuketu nakrájejte na velké kousky.
Na rozpálený olej vložte kuře, nakrájenou cibuli a česnek, restujte s přidáním celeru a cukety. Nakonec přidejte zbývající koření, přičemž dávejte pozor, aby se nepřipálilo.
K orestovaným složkám přidejte krájená rajčata a vpřípadě potřeby podlijte vodou. Vodu povařte se šafránovou pastou, solí a olejem.
Odstavte z ohně a vsypte kuskus. Nechte nabobtnat přikryté poklicí.
Rozmíchejte a podávejte s kuřetem.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.