Recipe image

Žebra v BBQ omáčce

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Žebra

  • Žebra očistěte a vložte je do 5 litrů studené vody se solí a cukrem, odložte do lednice na 24 hodin.
  • Potom vyjměte ze slaného nálevu a opláchněte.
  • Do 4 litrů horké vody přidejte Masovou omáčku, rozmíchejte a povařte.
  • Do hluboké formy G/N vložte žebra a zalijte připravenou omáčkou, přikryjte a vložte do trouby rozehřáté na 140-150 °C a pečte do měkka. Potom vyjměte žebra z omáčky.

Glazura

  • Všechny složky glazury promíchejte.
  • Žebra grilujte a občas je obracejte a potírejte glazurou.

Servírování

  • Podávejte s bramborovou kaší, salátem Coleslaw a BBQ omáčkou.