Smíchejte suroviny na marinádu. V případě potřeby můžeme vynechat chilli pastu.
Paličky
Kuřecí paličky pod kloubkem kolem dokola nařízněte a kůži s masem stlačte dolů do tvaru kuličky. Kost očistěte.
Paličky potřete marinádou a nechte minimálně ½ hodiny marinovat. Poté je přendejte na gril a pečte při teplotě asi 160 °C doměka.
Omáčka
Smíchejte všechny ingredience na omáčku.
Servírování
Podávejte tak, že konce kuřecích paliček obalíte kouskem alobalu (pro lepší uchopení rukou), a naaranžujte na podkladovou mísu, kterou ozdobně pokapete omáčkou.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.