Recipe image

Steak z vepřové pečeně s uzenou švestkovou majonézou

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Marináda

  • Smíchejte jednotlivé suroviny na marinádu.

Steaky

  • Jednotlivé steaky potřete směsí a nechte alespoň ½ hodiny marinovat.
  • Poté maso opečte na rozpáleném grilu na požadovaný stupeň propečení. V průběhu grilování maso ještě potřete marinádou.

Uzená švestková majonéza

  • Majonézu promíchejte s povidly a udírenským aroma.
  • Podle potřeby dochuťte chilli nebo limetkovou šťávou.

Servírování

  • Marinádou potřený steak podávejte s grilovanou kukuřicí a uzenou švestkovou majonézou.