Recipe image

Steak z vepřové pečeně s uzenou švestkovou majonézou

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Marináda

  • Smíchejte jednotlivé suroviny na marinádu.

Steaky

  • Jednotlivé steaky potřete směsí a nechte alespoň ½ hodiny marinovat.
  • Poté maso opečte na rozpáleném grilu na požadovaný stupeň propečení. V průběhu grilování maso ještě potřete marinádou.

Uzená švestková majonéza

  • Majonézu promíchejte s povidly a udírenským aroma.
  • Podle potřeby dochuťte chilli nebo limetkovou šťávou.

Servírování

  • Marinádou potřený steak podávejte s grilovanou kukuřicí a uzenou švestkovou majonézou.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.