Steak z vepřové pečeně s uzenou švestkovou majonézou
Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)
Náklady na ingredience*
:
0,00 Kč
Náklady na 1 porci*
:
0,00 Kč
Uvedené ceny jsou bez DPH.
Spočítat prodejní náklady na jídlo
Food Cost:
0%
Ingredience
Příprava
Marináda
Smíchejte jednotlivé suroviny na marinádu.
Steaky
Jednotlivé steaky potřete směsí a nechte alespoň ½ hodiny marinovat.
Poté maso opečte na rozpáleném grilu na požadovaný stupeň propečení. V průběhu grilování maso ještě potřete marinádou.
Uzená švestková majonéza
Majonézu promíchejte s povidly a udírenským aroma.
Podle potřeby dochuťte chilli nebo limetkovou šťávou.
Servírování
Marinádou potřený steak podávejte s grilovanou kukuřicí a uzenou švestkovou majonézou.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.