Recipe image

Pečená treska s krustou z kukuřičných lupínků, dýňovo-bramborová kaše

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Treska

  • Tresku nakrájíme na jednotlivé porce a ochutíme essencí. Kukuřičné lupínky rozdrtíme. Vejce rozšleháme.
  • Porci ryby položíme jednou stranou do ochuceného a rozšlehaného vejce a stejnou stranou do rozdrcených kukuřičných lupínků, položíme na GN plech, postříkáme tukem Combi Profi a vložime do konvektomatu. Pečeme při 170・C 8-10 minut.

Kaše

  • Dýňové pyré ohřejeme. Vodu na bramborovou kaši přivedeme k varu, odstavíme na 3 minuty, aby měla voda 80–85・C, přidáme směs na bramborovou kaši a dobře rozmícháme.
  • Odstavíme na 2–3 minuty a ještě jednou promícháme.
  • Hotovou bramborovou kaši promícháme s teplým dýňovým pyré, zjemníme rostlinným krémem na vaření a lehce osolíme.

Servírování

  • Podáváme s růžičkami brokolice, které jsme uvařili ve vodě nebo páře a omastili rozpuštěným tukem.