Recipe image

Pečená treska s krustou z kukuřičných lupínků, dýňovo-bramborová kaše

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Treska

  • Tresku nakrájíme na jednotlivé porce a ochutíme essencí. Kukuřičné lupínky rozdrtíme. Vejce rozšleháme.
  • Porci ryby položíme jednou stranou do ochuceného a rozšlehaného vejce a stejnou stranou do rozdrcených kukuřičných lupínků, položíme na GN plech, postříkáme tukem Combi Profi a vložime do konvektomatu. Pečeme při 170・C 8-10 minut.

Kaše

  • Dýňové pyré ohřejeme. Vodu na bramborovou kaši přivedeme k varu, odstavíme na 3 minuty, aby měla voda 80–85・C, přidáme směs na bramborovou kaši a dobře rozmícháme.
  • Odstavíme na 2–3 minuty a ještě jednou promícháme.
  • Hotovou bramborovou kaši promícháme s teplým dýňovým pyré, zjemníme rostlinným krémem na vaření a lehce osolíme.

Servírování

  • Podáváme s růžičkami brokolice, které jsme uvařili ve vodě nebo páře a omastili rozpuštěným tukem.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.