Na rozehřátém oleji jemně orestujte červenou kari pastu, vlijte teplou vodu a přidejte kokosový krém. Vše promíchejte, ochuťte cukrem a rybí omáčkou. Potom přidejte hovězí maso nakrájené na kostičky a duste do měkka.
Ke konci dušení přidejte hrášek, půlky rajčat a šťávu z limetky.
Uvařte jasmínovou rýži.
Servírování
Hovězí maso a rýži podávejte zvlášť v miskách.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.