Recipe image

Hovězí s červeným kari

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Kari

  • Na rozehřátém oleji jemně orestujte červenou kari pastu, vlijte teplou vodu a přidejte kokosový krém. Vše promíchejte, ochuťte cukrem a rybí omáčkou. Potom přidejte hovězí maso nakrájené na kostičky a duste do měkka.
  • Ke konci dušení přidejte hrášek, půlky rajčat a šťávu z limetky.
  • Uvařte jasmínovou rýži.

Servírování

  • Hovězí maso a rýži podávejte zvlášť v miskách.