Recipe image

Květáková polévka s mrkvovými nudličkami a krupkami

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Polévka

  • Z cizrnové mouky a tuku připravíme světlou zásmažku.
  • Krupky uvaříme zvlášť v dostatečném množství vody doměkka.
  • Očištěný květák nakrájíme na růžičky a vložíme do vařící vody s muškátovým květem.
  • Vaříme ne zcela doměkka. Odměřenou tekutinu od vařeného květáku doplníme o zeleninový fond, přidáme zásmažku a za občasného prošlehávání pozvolna vaříme alespoň 20 minut.
  • Vložíme vařené růžičky květáku, nasucho opečenou na nudličky nakrájenou nebo nastrouhanou mrkev, přidáme vařené krupky a společně převaříme.

Podání

  • Při výdeji sypeme nasekanou petrželovou natí.