Recipe image

Květáková polévka s mrkvovými nudličkami a krupkami

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Polévka

  • Z cizrnové mouky a tuku připravíme světlou zásmažku.
  • Krupky uvaříme zvlášť v dostatečném množství vody doměkka.
  • Očištěný květák nakrájíme na růžičky a vložíme do vařící vody s muškátovým květem.
  • Vaříme ne zcela doměkka. Odměřenou tekutinu od vařeného květáku doplníme o zeleninový fond, přidáme zásmažku a za občasného prošlehávání pozvolna vaříme alespoň 20 minut.
  • Vložíme vařené růžičky květáku, nasucho opečenou na nudličky nakrájenou nebo nastrouhanou mrkev, přidáme vařené krupky a společně převaříme.

Podání

  • Při výdeji sypeme nasekanou petrželovou natí.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.