Recipe image

Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Nudličky se zeleninou

  • Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky a orestujeme na řepkovém oleji. Maso vyjmeme z pánve.
  • Brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na hrubší nudličky a spolu se zelenými fazolkami zblanšírujeme (vařící vodou nebo v konvektomatu párou). Dáme zchladit do ledové vody.
  • Cibuli nakrájíme na měsíčky a papriku na nudličky. Orestujeme všechnu zeleninu od nejtvrdší po nejměkčí.
  • Opečené maso vrátíme k zelenině a přidáme omáčku Pang Gang, konzistenci upravíme vodou.
  • Dochutíme kuřecí essencí.

Jasmínová rýže

  • Jasmínovou rýži uvaříme v páře nebo v rýžovaru. Podáváme s nasekaným čerstvým koriandrem.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.