Recipe image

Asijské vepřové nudličky s pestrou zeleninou, jasmínová rýže s koriandrem

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Nudličky se zeleninou

  • Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky a orestujeme na řepkovém oleji. Maso vyjmeme z pánve.
  • Brokolici rozebereme na růžičky, mrkev nakrájíme na hrubší nudličky a spolu se zelenými fazolkami zblanšírujeme (vařící vodou nebo v konvektomatu párou). Dáme zchladit do ledové vody.
  • Cibuli nakrájíme na měsíčky a papriku na nudličky. Orestujeme všechnu zeleninu od nejtvrdší po nejměkčí.
  • Opečené maso vrátíme k zelenině a přidáme omáčku Pang Gang, konzistenci upravíme vodou.
  • Dochutíme kuřecí essencí.

Jasmínová rýže

  • Jasmínovou rýži uvaříme v páře nebo v rýžovaru. Podáváme s nasekaným čerstvým koriandrem.