Recipe image

Krevetový burger, grilovaná slanina s čínským zelím a rajčaty, surimi, majonéza jalapeňo

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Krevety

  • Krevety marinujte v omáčce Sambal Manis s přidáním česneku, zázvoru a čerstvého koriandru. Ponechte v lednici několik hodin.
  • Potom je obalte ve směsi panko, vejci a ještě jednou v panko a smažte v hlubokém tuku do zlatova.

Coleslaw z krabích tyčinek

  • Krabí tyčinky rozmělněte prsty podél vláken, přidejte majonézu, pažitku, okořeňte a promíchejte.

Majonéza jalapeňo

  • Plátky slaniny rozložte na GN plech a pečte v konvektomatu, dokud nebudou křupavé a nebudou mít hnědou barvu. Nechte vystydnout a rozmixujte.
  • Přidejte majonézu, papričky jalapeňo a kečup a znovu promíchejte pomocí mixéru.

Zelenina

  • Pak choi zelí marinujte v bylinkové marinádě (sezamový olej, česnek, zázvor, chilli paprička, sezam, sůl a pepř). Grilujte nebo opečte na pánvi.
  • Rajčata spařte ve vroucí vodě, nechte vystydnout, oloupejte, nakrájejte na čtyři části a vyřízněte část se semeny.
  • Hotové čtvrtky grilujte.

Servírování

  • Ogrilovanou žemli potřete majonézou, přidejte pak choi, usmažené krevety, coleslaw z krabích tyčinek a grilované rajče.