Recipe image

Krevetový burger, grilovaná slanina s čínským zelím a rajčaty, surimi, majonéza jalapeňo

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Krevety

  • Krevety marinujte v omáčce Sambal Manis s přidáním česneku, zázvoru a čerstvého koriandru. Ponechte v lednici několik hodin.
  • Potom je obalte ve směsi panko, vejci a ještě jednou v panko a smažte v hlubokém tuku do zlatova.

Coleslaw z krabích tyčinek

  • Krabí tyčinky rozmělněte prsty podél vláken, přidejte majonézu, pažitku, okořeňte a promíchejte.

Majonéza jalapeňo

  • Plátky slaniny rozložte na GN plech a pečte v konvektomatu, dokud nebudou křupavé a nebudou mít hnědou barvu. Nechte vystydnout a rozmixujte.
  • Přidejte majonézu, papričky jalapeňo a kečup a znovu promíchejte pomocí mixéru.

Zelenina

  • Pak choi zelí marinujte v bylinkové marinádě (sezamový olej, česnek, zázvor, chilli paprička, sezam, sůl a pepř). Grilujte nebo opečte na pánvi.
  • Rajčata spařte ve vroucí vodě, nechte vystydnout, oloupejte, nakrájejte na čtyři části a vyřízněte část se semeny.
  • Hotové čtvrtky grilujte.

Servírování

  • Ogrilovanou žemli potřete majonézou, přidejte pak choi, usmažené krevety, coleslaw z krabích tyčinek a grilované rajče.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.