Recipe image

Krémová krevetová polévka se zeleninou

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Polévka

  • Na oleji orestujte všechnu zeleninu a zalijte ji zeleninovým vývarem, smíchejte s Tomato Pronto.
  • Polévku ochuťte dle potřeby esencí bujónu z mořských plodů, sambucou a přidejte krevety.
  • Zahustěte jíškou, potom povařte a zjemněte Ramou Cremefine.

Podávání

  • Polévku přelijte do nádoby a ozdobte čerstvými bylinkami.