Recipe image

Šašlik

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Maso

  • Plec nakrájejte na kostky na šašlik.

Marináda

  • Všechny složky marinády rozmíchejte a promíchejte s masem, odstavte na 12 hodin.

Doplňky

  • Cibuli a slaninu na proužky osolte, ochuťte rozdrceným česnekem a pokropte olejem.

Příprava

  • Na namočené bambusové špejle napíchněte maso, cibuli a slaninu.
  • Pečte v troubě vyhřáté na teplotu 165 °C cca 30 minut nebo grilujte do měkka.