Všechny složky marinády rozmíchejte a promíchejte s masem, odstavte na 12 hodin.
Doplňky
Cibuli a slaninu na proužky osolte, ochuťte rozdrceným česnekem a pokropte olejem.
Příprava
Na namočené bambusové špejle napíchněte maso, cibuli a slaninu.
Pečte v troubě vyhřáté na teplotu 165 °C cca 30 minut nebo grilujte do měkka.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.