Recipe image

Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Ryba

  • Filet očistěte, naporcujte a okořeňte z každé strany solí a cukrem.
  • Po 20 minutách opláchněte rybu ve studené vodě, osušte papírovou utěrkou a opečte na tuku Rama Culinesse Profi.

Omáčka

  • Citrónovo-máslovou omáčku rozmíchejte s vodou a povařte.
  • Na másle nechte zesklovatět cibuli se sterilovaným pepřem a přidejte do omáčky. Před servírováním přidejte čerstvě nasekaný kopr.

Zelenina

  • Na rozehřátém oleji opečte očištěné lišky, potom přidejte spařený kadeřávek a mrkev. Zeleninu dochuťte dle potřeby.

Podávání

  • Lososa servírujte na zelenině, s citrónovo-pepřovou omáčkou.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.