Recipe image

Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 997,28
Náklady na 1 porci* : 99.73
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

0.00 Kč
Food Cost: ...
Recipe image

Ingredience

Název Cena Množství %FC ingredience Hodnota
Olej, rostlinný

Cena

26.60 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.11%

Hodnota

1,06 Kč
Losos, filety

Cena

279.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

50.36%

Hodnota

502,20 Kč
Sůl

Cena

6.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Cukr

Cena

21.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Rama Culinesse Profi

Cena

132.20 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Voda

Cena

0.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Přepuštěné máslo

Cena

289.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.72%

Hodnota

7,23 Kč
Cibule žlutá

Cena

24.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.10%

Hodnota

1,00 Kč
Zelený sterilovaný pepř

Cena

337.50 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.85%

Hodnota

8,44 Kč
Kopr, čerstvý

Cena

259.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.26%

Hodnota

2,59 Kč
Lišky, čerstvé

Cena

479.60 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

14.43%

Hodnota

143,88 Kč
Knorr Citronovo-máslová omáčka 0,8 kg

Cena

492.50 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

3.95%

Hodnota

39,40 Kč
Kadeřávek

Cena

200.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

28.08%

Hodnota

280,00 Kč
Mrkev (krájená na julienne)

Cena

45.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

1.15%

Hodnota

11,48 Kč
/
kg*
* Množství je uvedeno pro 10 porcí
Celkové náklady na ingredience: 997,28
Náklady na 1 porci*: 99.73
Součet složek jedné porce: 447,00 g

Příprava

1Ryba

  • Filet očistěte, naporcujte a okořeňte z každé strany solí a cukrem.
  • Po 20 minutách opláchněte rybu ve studené vodě, osušte papírovou utěrkou a opečte na tuku Rama Culinesse Profi.

2Omáčka

  • Citrónovo-máslovou omáčku rozmíchejte s vodou a povařte.
  • Na másle nechte zesklovatět cibuli se sterilovaným pepřem a přidejte do omáčky. Před servírováním přidejte čerstvě nasekaný kopr.

3Zelenina

  • Na rozehřátém oleji opečte očištěné lišky, potom přidejte spařený kadeřávek a mrkev. Zeleninu dochuťte dle potřeby.

4Podávání

  • Lososa servírujte na zelenině, s citrónovo-pepřovou omáčkou.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.