Recipe image

Losos s citrónovo-pepřovou omáčkou

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Ryba

  • Filet očistěte, naporcujte a okořeňte z každé strany solí a cukrem.
  • Po 20 minutách opláchněte rybu ve studené vodě, osušte papírovou utěrkou a opečte na tuku Rama Culinesse Profi.

Omáčka

  • Citrónovo-máslovou omáčku rozmíchejte s vodou a povařte.
  • Na másle nechte zesklovatět cibuli se sterilovaným pepřem a přidejte do omáčky. Před servírováním přidejte čerstvě nasekaný kopr.

Zelenina

  • Na rozehřátém oleji opečte očištěné lišky, potom přidejte spařený kadeřávek a mrkev. Zeleninu dochuťte dle potřeby.

Podávání

  • Lososa servírujte na zelenině, s citrónovo-pepřovou omáčkou.