Recipe image

Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Pražma

  • Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji. Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí.

Květák s krevetami

  • Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte. Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte.

Bylinková emulze

  • Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou.

Podávání

  • Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.