Recipe image

Pražma s krevetami a květákem na bylinkové emulzi

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 1294,60
Náklady na 1 porci* : 129.46
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

0.00 Kč
Food Cost: ...
Recipe image

Ingredience

Název Cena Množství %FC ingredience Hodnota
Sůl

Cena

6.90 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Rama Culinesse Profi

Cena

132.20 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Voda

Cena

0.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Petrželka, sekaná

Cena

240.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

1.85%

Hodnota

24,00 Kč
Olivový olej extra panenský

Cena

189.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

3.65%

Hodnota

47,25 Kč
Rukola

Cena

160.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.74%

Hodnota

9,60 Kč
Mořská sůl

Cena

21.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Čerstvá bazalka

Cena

449.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

2.08%

Hodnota

26,94 Kč
KNORR Professional Umami esence 400 ml

Cena

587.50 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.91%

Hodnota

11,75 Kč
KNORR Professional Citrusová esence 400 ml

Cena

587.50 Kč

Množství

l

%FC ingredience

0.00%

Hodnota

0,00 Kč
Knorr Zahradní zálivka 700 g

Cena

455.71 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

0.35%

Hodnota

4,56 Kč
Olivový olej

Cena

150.00 Kč

Množství

l

%FC ingredience

2.90%

Hodnota

37,50 Kč
Růžičky květáku

Cena

28.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

1.08%

Hodnota

14,00 Kč
Romanesco květák (malé růžičky)

Cena

150.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

6.95%

Hodnota

90,00 Kč
Krevety koktejlové

Cena

315.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

12.17%

Hodnota

157,50 Kč
Pražma královská

Cena

249.00 Kč

Množství

kg

%FC ingredience

67.32%

Hodnota

871,50 Kč
/
kg*
* Množství je uvedeno pro 10 porcí
Celkové náklady na ingredience: 1294,60
Náklady na 1 porci*: 129.46
Součet složek jedné porce: 605,00 g

Příprava

1Pražma

  • Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji. Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí.

2Květák s krevetami

  • Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte. Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte.

3Bylinková emulze

  • Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou.

4Podávání

  • Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.