Z ryby vytvořte filety, osolte a opečte je na olivovém oleji. Ke konci tepelné úpravy pokapejte citrusovou esencí.
Květák s krevetami
Květáky rozeberte na růžičky, zblanšírujtea zchlaďte. Orestujte krevety na Rama Culinessea ochuťte solí. Přidejte oba květáky a ještě krátkou dobu restujte.
Bylinková emulze
Smíchejte bazalku s petrželkou a rukolou, olivovým olejem a vodou. Propojte vše s umamiesencí a zahradní zálivkou.
Podávání
Rozmístěte bylinnou emulzi na talíř. Navrch položte rybu a doplňte květáky s krevetami.
Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše
upozornění na soubory cookies.
Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.