Recipe image

Vietnamská polévka Pho Bo s rýžovými nudlemi a hovězím masem

Spočítat náklady na výrobu jídla (Food Cost)

Náklady na ingredience* : 0,00
Náklady na 1 porci* : 0,00
Uvedené ceny jsou bez DPH.

Spočítat prodejní náklady na jídlo

...
Food Cost: 0%
Recipe image

Ingredience

Celkové náklady na ingredience:
Náklady na 1 porci*:
Součet složek jedné porce:

Příprava

Vývar

  • Z připravených ingrediencí uvařte klasickým způsobem vývar.
  • Hotový vývar sceďte, maso ponechejte k servírování.

Vložka

  • Nudle namočte a uvařte, následně naporcujte do misek a ozdobte tenkými plátky hovězího masa, kousky limetky a klíčky.
  • Zalijte vývarem, dochuťte bylinkami a rybí omáčkou.

Soubory cookies (a podobné metody) používáme ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku na našem webu. Soubory cookies vám umožňují využívat určité funkce, sdílení na sociálních sítích (pro Facebook, Instagram atd.) a přizpůsobovat zprávy a zobrazovat reklamy blízké vašim zájmům (na našich, ale i dalších stránkách). Pomáhají nám také pochopit, jak se náš web používá. Přečtěte si naše upozornění na soubory cookies. Kliknutím na „Přijmout“ vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies.